Підписатися на новини
19 травня 2023
вишиванка

Наша компанія завжди прагне зберігати і вшановувати національну спадщину, отож ніщо не може бути кращим приводом для творчості та об'єднання, ніж всеукраїнське свято - День Вишиванки.

Цього року ми вирішили організувати особливий фотоконкурс, щоб дати змогу нашим талановитим працівникам проявити свою любов до вишиванок та продемонструвати їх унікальність.

Участь у конкурсі взяли працівники з усіх куточків нашої країни, а також з-за кордону, що свідчить про широке поширення та популярність української вишиванки серед наших колег. Серед учасників конкурсу були ті, хто вдало поєднав українську вишиванку з екзотичними пейзажами – наприклад вишиванка на фоні безкрайнього океану. Інші працівники продемонстрували нам вишиванки, створені з дбайливістю їхніми прабабусями, що проникливо передавали дух минулих поколінь та велич української культури.

Переможець конкурсу отримав патріотичний подарунок в якості визнання його творчості та відданості українській культурі. Фотоконкурс "Вишиванка - Поєднання Традиції та Креативності" став не лише чудовим способом для наших працівників виразити свою любов до вишиванки, але й джерелом натхнення та підтримки української культури серед нас.

Ми пишаємося нашими колегами, які взяли участь у фотоконкурсі, і вдячні їм за їхню творчість, пристрасть та підтримку нашої культурної спадщини. Цей конкурс ще раз підкреслив важливість вишиванки як символу національної ідентичності та об'єднання.

фото працівників

 

призи наші