Підписатися на новини
20 лютого 2023
семінар

В сучасному бізнесі важливим чинником є не тільки використання сучасних технологій та програмних рішень, але й наявність команди кваліфікованих та компетентних працівників.

У Eigenmethod розуміють важливість навчання та професійного розвитку своїх працівників як ключового фактору успіху в будь-якій сфері, особливо в IT-компаніях, де технології змінюються зі світловою швидкістю. Підвищення кваліфікації та професійний розвиток працівників є необхідними для забезпечення стабільності та конкурентоспроможності на ринку.

Один з головних аспектів, який впливає на успішний розвиток Eigenmethod - це забезпечення належного рівня знань працівників. Наші працівники, постійно навчаються і оновлюють свої знання та навички. У компанії практикують постійне навчання та оновлення знань та навичок працівників. Кожному працівнику Eigenmethod на майбутній рік фіксується план розвитку та навчання, який спрямований на підвищення рівня кваліфікації та професійних знань працівника.

Найголовнішим напрямком розвитку консультантів є проходження сертифікації SAP, яка дає більш глибокі знання в обраній області SAP. Так, за минулий рік 35% наших спеціалістів успішно пройшли курси та отримали сертифікати SAP, що свідчить про високу мотивацію та зацікавленість наших працівників у розвитку своєї кар'єри та покращенні своїх навичок.

Додатково, для зміцнення своїх знань в обраних областях SAP, кожен консультант Eigenmethod має доступи до цифрової платформи Learning Hub. Завдяки якій працівники мають можливість доступу до великої кількості професійних навчальних ресурсів, інтерактивних завдань та тестів, а також підтримки і практики використання SAP в реальному часі.

Крім того, за останній рік Eigenmethod успішно реалізувала різноманітні програми навчання для своїх співробітників, які включали зовнішнє та внутрішнє навчання, воркшопи та багато іншого. Деякі спеціалісти компанії освоїли зовсім нові платформи бізнес-аналітики, такі як Tableau, що також внесло свій вклад у розвиток компанії.

Усе це дозволяє нам залишатись в лідерах на ринку SAP в Україні, забезпечувати якісні послуги для наших клієнтів та підвищувати мотивацію наших працівників, що в свою чергу забезпечує їхній професійний та особистісний розвиток та відчуття задоволення від своєї роботи.

Маємо амбітні плани на 2023 та працюємо на перемогу!