Підписатися на новини
20 жовтня 2022

Eigenmethod, як і всьому українському бізнесу довелося швидко адаптуватися до умов воєнного часу, але ми не припиняли діяльності навіть на початку вторгнення, постійно залишалися на зв'язку з працівниками, клієнтами й продовжували їх консультувати з актуальних питань.

У перші дні війни ми приділили велику увагу безпеці співробітників та допомогли евакуюватися тим, хто хотів це зробити.

Для нас було важливо у цей період надати співробітникам як фізичну, так і фінансову безпеку, при цьому продовжити роботу, підтримувати клієнтів, сплачувати податки.

Один з механізмів, який дозволив не зупиняти діяльність компанії — це дистанційний режим роботи. Наша  IT-система дозволяє співробітникам, які знаходяться в інших країнах або поза офісом, виконувати свою роботу дистанційно. Деякі наші працівники знаходяться в Німеччині, Румунії, Нідерландах, Польщі, Турції і вони багато працюють. Перебування в іншій країні не заважає своєчасно та якісно виконувати свої завдання та при цьому почувати себе у безпеці.

До речі, весь цей час ми зберігали оренду офісного приміщення, адже вірили, що повернемося до нього.

І ось, попри те, що усі працівники компанії мають право працювати дистанційно наразі спостерігається тенденція повернення додому багатьох працівників, тому із жовтня ми поновили повноцінну роботу офісу. Зараз офіс у Києві відкритий – кожен може працювати з офісу, якщо потрібно. Безпека співробітників – найголовніший приорітет для компанії, тому під час сирени ми спускаємось в укриття.  

the first day of office work in October
Перший робочий день в офісі Eigenmethod у жовтні 2022 року

Ми швидко адаптовуємося до нової реальності.  Кожен у компанії усвідомлює, наскільки важливим зараз для економіки держави є внесок IT-індустрії, наскільки важливо продовжувати працювати, продовжувати сплачувати податки та поповнювати державний бюджет. Всі ці факти мотивують нас працювати ще старанніше та дотримуватися плану розвитку компанії.