Підписатися на новини
11 лютого 2022

Вже другий рік поспіль Eigenmethod впевнено працює дистанційно.

Раніше ми навіть не могли підозрювати, що тимчасово оголошений карантин в середині березня 2020 року затягнеться так надовго.

Тому перейшовши в умови ремоут-режиму, який сприймали як щось тимчасове, ми не замислювалися про те як це може вплинути на нашу повсякденну діяльність, як це змінить пріоритети й світогляд.

З часом поняття офісної локації, постійні візити консультантів до клієнтів втратило свою актуальність, що можна виділити як плюс. Завдяки ремоут-режиму ринок SAP став доступний і для працівників, які живуть у всіх містах нашої країни та за кордоном, без необхідності релокації.  

Компанія виросла за цей рік і, здебільшого, за рахунок ремоут-позицій та таких українських міст, де немає традиційних офісів. Наприклад, з останній рік до Eigenmethod було залучено SAP-спеціалістів зі Львова, Рівного, Дніпра, Харкова, а також із інших країн – Казахстан, Білорусь, Польща, Литва.

Наразі у нашій компанії гібридний графік роботи, працівник за бажанням може працювати в офісі, а може віддалено. Така можливість дає більше свободи та Work-life balance. Карантин показав, що віддалено можна працювати не менш ефективно. Тоді чому б не дозволити людям працювати з дому? 

Ми надаємо працівнику вибір, де і за яким графиком йому було б зручніше працювати. Це не тільки мотивує, але й розвиває творчий потенціал.

Дистанційна робота також неабияк вплинула на наші навички спілкування, комунікації, менеджменту — ми навчились краще формувати думку в електронних листах, наші мітинги стали коротшими та чітко структурованими, ми почали розуміти колег з півслова, написаного в чаті.

Такий формат роботи зручний як компанії, так співробітникам.  Eigenmethod має змогу працювати з найсильнішими фахівцями з будь-якої країни, а команда може виконувати свої завдання з будь-якої точки планети.

В умовах гібридного графіку роботи ми змогли не тільки залишитися на колишньому рівні, не втративши свою продуктивність,  а ще й поліпшити її.

Важливо, те, що ми впоралися, і продовжуємо вдосконалюватися.

На цьому ми не зупиняємося, а продовжуємо оцінювати нові потреби, адаптуватися і трансформуватися в поточних умовах.

Бажаєш приєднатися до нашої команди і працювати віддалено, заходь на сторінку вакансій та надсилай резюме!