Підписатися на новини
24 липня 2023
education

Айгенметод - провідна компанія в галузі аналітики та бюджетування, підтверджує своє зобов'язання до навчання та підвищення кваліфікації своїх спеціалістів. У липні один із її співробітників успішно отримав перший сертифікат від компанії Microsoft за успішне завершення курсу Microsoft Power BI Data Analyst.

Microsoft Power BI - потужний інструмент для аналізу та візуалізації даних, що дозволяє збирати, обробляти та аналізувати великі обсяги інформації з різних джерел. Його можливості створення динамічних звітів, інтерактивних панелей управління та графіків допомагають бізнес-аналітикам та приймачам рішень отримувати цінні інсайти та робити обґрунтовані висновки.

Сертифікація за курсом Microsoft Power BI Data Analyst підтверджує високий рівень знань та експертизи нашого співробітника в роботі з цим інструментом. Цей сертифікат визнається компанією Microsoft і свідчить про професійний рівень нашого співробітника в сфері аналізу даних та використання Microsoft Power BI.

Отримання сертифікату від Microsoft є вагомим досягненням для нашої компанії, що підтверджує нашу здатність надавати високоякісні послуги та використовувати передові технології для задоволення потреб наших клієнтів. Цей успіх відкриває нові можливості для нас та зміцнює нашу позицію на ринку. Ми прагнемо використовувати отримані знання та навички для розробки та впровадження ефективних рішень з аналізу даних для наших клієнтів.

badge