Підписатися на новини
28 червня 2023
hr forum

Цьогорічний форум, що відбувся 9 червня, був присвячений викликам, які постають перед HR-керівниками в нинішніх умовах війни: людські ризики, пов’язані із роботою працівників в кризових ситуаціях, важливість планування неперервності робочих процесів, міграція, демографічні зміни, управління віддаленими співробітниками, трансформація корпоративної культури під впливом теперішніх реалій, вигорання, втрата мотивації тощо.

Подолати виклики, досягти своїх цілей і забезпечити безперервність та результативність бізнес-процесів допомагають рішення SAP, а завдяки SAP SuccessFactors HR-керівники можуть покращити роботу та бути ефективнішими.

«На форумі обговорювались питання стратегії майбутнього керування персоналом та ефективності використання інструментів, які доцільно використовувати для побудови й автоматизації HR-процесів на підприємствах. Стратегічним кроком для організацій, які прагнуть зробити свої кадрові операції більш ефективними, продуктивними та орієнтованими на розвиток співробітників, є впровадження дієвих інструментів, таких як SAP SuccessFactors. Завдяки інтегрованому підходу, потужній функціональності та хмарній архітектурі рішення SAP для HR стають незамінним засобом для досягнення успіху й допомагають подолати виклики сьогодення», — зазначив Микола Струтинський, один із засновників компанії АЙГЕНМЕТОД.

Серед запрошених спікерів була й Ганна Мікулицька, керівна директорка SAP Ukraine. Ганна взяла участь у СЕО-панелі «Лідер — психолог», у якій директори провідних українських і міжнародних компаній поділилися досвідом та стратегіями, необхідними для створення ефективних команд, а також думками про те, наскільки важливо бути частково психологом і знаходити оптимальні шляхи для роботи з колективом кожному керівнику.

«Для створення більш результативних процесів у HR потрібно використовувати нові інструменти, технології та інновації. Рішення SAP SuccessFactors дають HR-керівникам можливість створювати індивідуальний досвід, завдяки якому їхні співробітники залишаються щасливими, продуктивними та залученими. Пакет SAP SuccessFactors Human Experience Management (HXM) посилює зв’язок між HR і бізнесом, щоб допомогти організаціям створити сталі колективи та бути прибутковими», — прокоментувала Ганна Мікулицька, керівна директорка SAP Ukraine.

Понад 240 млн користувачів у більш ніж 200 країнах застосовують SAP SuccessFactors.

hr forum