Підписатися на новини
8 березня 2024
sap btp 2.0

В минулому році наша компанія отримала важливу компетенцію по SAP Business Technology Platform (SAP BTP) зі спеціалізацією Analytics and Planning рівня Essential. Завдяки цій компетенції Айгенметод вже продемонструвала своїм клієнтам вміння використовувати SAP BTP з метою аналізу та планування на найвищому рівні.

У 2024 році ми раді похвалитися новим досягненням - Айгенметод розширює свої можливості в напрямку SAP BTP новою компетенцією на рівні Advanced додавши спеціалізацію в сфері Application Development and Integration. Це досягнення підкреслює нашу зосередженість на постійному розвитку та поглибленні експертизи в області SAP, щоб надавати нашим клієнтам найкращі рішення та послуги.

Щож пропонують сервіси SAP BTP Application Development and Integration:

  • Інтеграція з системами SAP: SAP BTP забезпечує повну інтеграцію з існуючими системами SAP, спрощуючи розробку та інтеграцію додатків.
  • Бізнес-контент: попередньо створений контент для автоматизації процесів, шаблони програм і готові до використання API пропонують швидке впровадження найкращих практик із різних галузей для прискорення проектів розробки
  • Low-code Розробка: завдяки SAP Build SAP BTP пропонує інструменти розробки low code, які дозволяють користувачам із невеликим досвідом кодування або без нього швидко розробляти та розгортати невеликі програми, засоби автоматизації та бізнес-сайти.
  • Сервіси для розробки застовунків: SAP BTP пропонує низку сервісів для розробки, які можуть допомогти компаніям швидше розробляти та розгортати хмарні додатки корпоративного рівня.

 

Використовуючи передові інструменти та технології SAP BTP, ми допоможемо вам автоматизувати будь-які процеси у вашій компанії та створити зручні та корисні застосунки або сайти.

Ознайомитися з успішним прикладом використання технологій SAP BTP нашими клієнтами ви можете за посиланням

badge 2.0