Підписатися на новини
13 липня 2021
вакцинация1

Eigenmethod завжди піклується про здоров'я працівників, щорічно ми мотивуємо колег робити щеплення від грипу і покращуємо наповнення медичного страхування для співробітників.

А в цьому році ми вирішили зробити колективний крок до подолання пандемії COVID-19 за допомогою антіковідної вакцини американо-німецького виробництва Comirnaty від Pfizer-BioNTech.

Сьогодні наш офіс відвідала мобільна бригада по вакцинації від COVID-19 і дуже оперативно зробила щеплення співробітникам. Працівники Eigenmethod отримали першу дозу вакцини Comirnaty від Pfizer-BioNTech.

До вакцинації від COVID-19 ми готувалися завчасно:

  • перед організацією вакцинації для працівників компанії, ми ретельно вивчили всі вакцини на предмет ефективності та безпеки. І прийняли рішення - чекати вакцину Pfizer
  • провели опитування працівників і з'ясували, що 70% - готові вакцинуватися
  • залишили заявку на гарячій лінії Міністерства охорони здоров'я - повідомивши про готовність нашої компанії брати участь у вакцинації.
  • згідно з усіма вимогами в офісі ми облаштували приміщення для вакцинації - тимчасовий пункт вакцинації. Обладнали всім необхідним для пацієнтів і для мобільної бригади.

 

Наші працівники знають, що вакцинація полегшить перебіг хвороби і захистить від можливих ускладнень, до яких вона може призвести, а також відновить можливість їздити у відрядження і корпоративні заходи за кордон.

Щеплені і щасливі, чекаємо наступного етапу вакцинації через 21 день.

 

вакцинация_фото