Підписатися на новини
15 липня 2024
pcp

Інтеграція з SAP Analytics Cloud дозволяє Eigenmethod надати клієнтам рішення для планування та відстеження фінансів проектів.

Сьогодні компанія Eigenmethod оголосила, що її рішення Project Cost Planning тепер доступне у SAP® Store, онлайн-маркетплейсі для продуктів SAP та їхніх партнерів. Рішення Project Cost Planning інтегрується з SAP Analytics Cloud і надає клієнтам розширені інструменти для планування та аналізу фінансів проектів.

"Пропонуючи наше рішення в SAP Store, ми даємо організаціям можливість швидко розпочати планування та відстеження витрат на проекти в єдиній платформі. Використовуючи рішення Project Cost Planning, наші клієнти отримують прозорість і контроль над фінансовими даними проектів, що дозволяє точніше прогнозувати та приймати стратегічні рішення. Це підвищує операційну ефективність, забезпечуючи виконання проектів у рамках бюджету та графіку. Крім того, рішення дозволяє аналізувати ефективність роботи працівників, незалежно від того, чи є вони керівниками проектів або звичайними співробітниками," — зазначає Ксенія Бондарчук, директорка компанії Eigenmethod.

Рішення Project Cost Planning побудоване на платформі SAP Business Technology Platform (SAP BTP) з використанням SAP Analytics Cloud.

SAP Store, розташований за адресою store.sap.com, забезпечує спрощений і зручний цифровий клієнтський досвід для пошуку, тестування, придбання та поновлення більш ніж 2 300 рішень від SAP та його партнерів. Клієнти можуть знайти рішення SAP та рішення, перевірені SAP, які їм потрібні для розвитку бізнесу. За кожну покупку, зроблену через SAP Store, SAP посадить дерево.

Eigenmethod є партнером програми SAP PartnerEdge®. Програма SAP PartnerEdge надає інструменти, переваги та підтримку, необхідні для швидкого та економічного створення високоякісних, інноваційних застосувань, орієнтованих на конкретні бізнес-потреби.

Про Eigenmethod

Eigenmethod — провідна консалтингова та впроваджувальна компанія SAP, відома як Золотий партнер SAP з численними нагородами SAP Recognized Expertise. Спеціалізуючись на аналітичних та бюджетних системах на базі SAP, компанія обслуговує клієнтів у шести країнах і різних галузях, включаючи енергетику, роздрібну торгівлю та фінанси. З офісами в Україні, Данії та США, і командою з понад 50 сертифікованих консультантів, Eigenmethod використовує свій глибокий досвід для досягнення вимірюваних бізнес-результатів через оптимізовані процеси та стратегічне планування.

Якщо вам цікавий наш продукт - Зверніться до info@eigenmethod.com

*SAP та інші продукти й послуги SAP, згадані тут, а також відповідні логотипи є товарними знаками або зареєстрованими товарними знаками SAP SE у Німеччині та інших країнах. Будь ласка, відвідайте https://www.sap.com/copyright, щоб отримати додаткову інформацію про торговельні марки та повідомлення. Усі інші згадані назви продуктів і послуг є торговими марками відповідних компаній.