Підписатися на новини
15 жовтня 2020
Реалізація проєкту «Платіжний календар» в SAP Analytic Cloud для енергетичної компанії ДТЕК ЕНЕРГО успішно завершена!

У портфоліо Айгенметод - нагороди SAP Recognized Expertise Award в сфері планування і аналізу підприємства, а також фінансового менеджменту. Саме вони виділяють компанію як кращого підрядника на ринку України в сфері впровадження інструментів автоматизації фінансового менеджменту. Завдяки такій експертизі нас рекомендують і вибирають навіть галузеві гіганти. Так, в жовтні 2019 року до нас звернулося фінансове керівництво ТОВ «ДТЕК ЕНЕРГО».

Головною метою компанії був пошук рішення для автоматизації та оптимізації прогнозування грошових потоків в компанії. Перед компанією Айгенметод як інтегратором стояло відразу кілька значущих завдань у сфері фінансового менеджменту, бюджетування, і планування платежів. Компанія Айгенметод повністю задовольнила вимоги замовника завдяки впровадженню аналітичного звіту «Платіжний Календар» на базі SAP Analytic Cloud з можливістю моделювання, а також зміни і адаптації під нові потреби модуля SAP FM.

В рамках проекту сертифіковані фахівці Айгенметод реалізували автоматизацію, оптимізацію і візуалізацію бюджетного планування в хмарної архітектурі ERP-системи компанії. В результаті побудови аналітичного інструменту і адаптації бізнес-процесів в SAP FM, компанія ДТЕК ЕНЕРГО залишилася повністю задоволена співпрацею. А портфоліо Айгенметод поповнилося ще одним успішним проектом для гіганта ринку енергетичної промисловості.