Підписатися на новини
28 грудня 2022

Різдво та Новий рік вже зовсім близько, і ми навіть під час війни вже відчуваємо їх у повітрі. Цьогоріч ми маємо змогу відзначити Новорічні свята насамперед завдяки нашим військовим, енергетикам, медикам та комунальним працівникам.

Eigenmethod, як і більшість українських соціально відповідальних компаній, у цьому році активно приймала та продовжує приймати участь у благодійній допомозі нашим військовим: ми купуємо автівки для військових, захисну амуніцію та засоби для зв’язку. Культуру благодійності активно поділяють й співробітники компанії, перераховуючи кошти та допомогаючи закривати збори для ЗСУ, волонтерять, стають донорами крові, збирають речі для біженців. Деякі працівники долучились до волонтерської IT-армії України та допомогають боротися на кіберфронті.

Наприкінці року із коллективом ми вирішили додатково напередодні свят порадувати тих, хто потребує дрібки дива– маленьких діточок, сиріт та соціально знедолених, які проживають в тяжких економічних умовах. В грудні нам вдалось порадувати 39 дітей, передати різні подарунки, іграшки, солодощі, книжки, різні набори для розвитку/творчості та одяг для самих менших.

Ми віримо, що кожен навіть маленький крок наближає нас до перемоги, а благодійна допомога тим, хто цього найбільше потребує – це наше зобов’язання і соціальна відповідальність.

Кожна справа важлива і потрібна.

Віримо в ЗСУ!

Продовжуємо донатити і вас запрошуємо!

діти