Підписатися на новини
23 серпня 2023

Шановні Друзі та Партнери!

З наближенням одного з найважливіших свят для нашої країни – Дня Незалежності України – ми відкриваємо сторінку історії, де переплітаються минуле та майбутнє нашої Батьківщини. Це день, коли ми об'єднуємо мудрість, яку набули за роки існування, з відповідальністю перед важливими рішеннями на шляху до подальших перемог.

У цей великий день ми спільно відзначаємо героїчний шлях нашого народу, який боровся за волю та незалежність. Цей пост – вікно у минуле та сучасне України, яке показує нашу роль у творенні кращої, міцнішої держави.

Історія нашої незалежності глибоко пронизана важкими випробуваннями та високою ціною, яку платив наш народ за свободу. Пошук власної ідентичності та прагнення до самовизначення відзначились ще у середньовіччі, але справжня боротьба за незалежність стала активною під час революційних подій 1917-1921 років, коли ми переконливо почули про важливість власної держави.

Повну державну незалежність Україна здобула після проведення загальнонаціонального референдуму 1 грудня 1991 року, коли 90,32% громадян підтримали ідею незалежності. Цей день став важливим кроком до свободи, визначення шляху розвитку та зростання національної свідомості.

За 32 роки з дня проголошення незалежності виросло покоління українців, для яких «суверенність» – це не просто слово, а важлива цінність, як прапор чи гімн. Ця визначна дата навіки увійшла в історію нашої держави, законодавчо закріпила вікові демократичні прагнення українського народу до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання.

Проте сьогодні Україна знов стоїть перед випробуваннями на міцність та єдність, нам доводиться відстоювати свою незалежність від повномасштабного вторгнення росії. Ми впевнені, що не лише вистоїмо як суверенна держава, але й посядемо гідне місце серед розвинутих європейських країн.

Наша компанія - це важлива складова економічного розвитку України. Айгенметод завжди прагнув бути активним учасником позитивних змін в економіці та суспільстві нашої держави.

Ми розуміємо, що успіх нашого бізнесу – це не лише наша особиста перемога, але й підтримка економічної стійкості та добробуту України в цілому. Наша місія полягає в підтримці інновацій та створенні робочих місць. Ми активно співпрацюємо з великим та малим бізнесом, підтримуємо новаторські ідеї та ініціативи, створюючи робочі місця та сприяючи зростанню зайнятості. Ми також пишаємось нашою волонтерською діяльністю та соціальною відповідальністю.

Від щирого серця й від усієї душі зичимо Вам миру, добра, достатку, щедрої долі, сили і наснаги в усіх ваших справах і нехай мрія про краще майбутнє окриляє Вас на нові звершення, на нові добрі починання, в ім’я нашої незалежної процвітаючої України, а в наших душах горить невичерпний шевченківський вогонь любові до рідної землі!

Айгенметод продовжує активно працювати задля перемоги, на благо розквіту рідної держави та піднесення добробуту українського народу!

Зі святом Незалежності! Слава Україні!